Просмотр собрания по группе - Тема якість продукції

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я или введите несколько первых букв:  
Результаты 2 по 3 из 3 < назад 
Предварительный просмотрДата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Дія есфону на ростові процеси і морфогенез томатівКур'ята, В. Г.; Кравець, О. О.
2019Ефективність застосування інноваційних підходів до збереження якості продовольчих товарів у процесі товаропросуванняГура, С. І.; Сарай, Наталія Ізидорівна