Перегляд зібрання за групою - Теми Drosophila melanogaster

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2019-05-31Вплив ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogasterКрижановська, Маргарита; Бевсюк, Юлія
2022Вплив харчових м’ясних смакоароматичних добавок на виникнення домінантних летальних мутацій у Drosophila melanogasterКрижановська, Маргарита Анатоліївна; Голуб, Н. Я.; Прокоп'як, Мар’яна Зіновіївна; Голіней, Галина Михайлівна
2018Ендосимбіотичні бактерії wolbachia та кількість оваріол у самок Drosophila melanogasterСерга, С. В.; Демидов, С. В.; Козерецька, І. А.
2018Залежність тривалості життя DROSOPHILA MELANOGASTER від надекспресії та функціонального нокауту гена dNOS у нейронахШамро, О.; Боднар, Л.; Горбулінська, С.; Крижановська, Маргарита Анатоліївна; Щербакова, О.
2017Заміна родзинок на водну витяжку сушені у поживному середовищі Drosophila melanogaster MeigenКрижановська, Маргарита Анатоліївна; Бігуняк, К. О.
2020Зміна чисельності Drosophila melanogaster на фоні використання кондитерського ароматизатора «Ванілін»)Крижановська, Маргарита Анатоліївна; Голуб, Н. Я.; Kryzhanovska, M. A.; Holub, N. Ia.