Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/11055Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кручова, О. | - |
| dc.date.accessioned | 2018-11-01T10:09:44Z | - |
| dc.date.available | 2018-11-01T10:09:44Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Кручова, О. Особливості дизайн-проектування інтер’єру залу ресторану / О. Кручова // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2018. - Вип. 43. - С. 82–85. - Бібліогр. наприкінці ст. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/11055 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка | uk_UA |
| dc.title | Етнопедагогіка як засіб впливу на розвиток самопізнання і самоствердження сучасної особистості | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 43. | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2Kruchova.pdf | 563,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.