Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/12174
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДідюк, Ю.-
dc.date.accessioned2019-01-24T09:23:11Z-
dc.date.available2019-01-24T09:23:11Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДідюк Ю. Екологічний моніторинг якості шоколаду // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Тернопіль, 2016. Вип. 39. С. 95-97.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/12174-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюкаuk_UA
dc.titleЕкологічний моніторинг якості шоколадуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 39.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19Dídyuk.pdf368,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.