Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/12795
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСюсяйло, Н.-
dc.date.accessioned2019-06-19T07:13:21Z-
dc.date.available2019-06-19T07:13:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСюсяйло Н. Історико-географічні особливості розвитку ресторанного господарства м. Тернополя // Магістр. Тернопіль : Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка, 2015. Вип. 22. С. 136–138uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/12795-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюкаuk_UA
dc.titleІсторико-географічні особливості розвитку ресторанного господарства м. Тернополяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Магістр. Вип. 22

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Syusyaylo.pdf193,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.