Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13270
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorФлінта, Наталія Іванівна-
dc.date.accessioned2020-01-23T11:44:35Z-
dc.date.available2020-01-23T11:44:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationФлінта Н. Основні принципи та підходи побудови класифікації туристичних послуг // Scientific letters of academic society of Michal Baludansky. 2019. Vol.7, n. 6A. P. 62–69.uk_UA
dc.identifier.issn1338-9432-
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/13270-
dc.description.abstractПроаналізовано сучасний стан досліджень, які пов 'язані з вибором і обгрунтуванням принципів, методів та підходів щодо класифікації комплексних туристичних послуг за вимогами споживачів. За результатами дослідження доведено, що найбільш придатним для цього є фасетний метод, який дозволяє класифікувати комплексну туристичну послугу за двома ознаками, такими, як характерні та універсшіьні послуги, а ті в свою чергу діляться за напрямками: розміщення, харчування, транспорт, розваги для характерних, інформаційне забезпечення і страхування для універсальних. Для кожного напрямку кількість послуг може бути різною. Аналіз комплексних туристичних послуг розкривається через їх принципи та підходи.uk_UA
dc.description.abstractThe article analyzes the current state of research related the choice and justification ofprinciples, methods and approaches for the classification of complex tourist sendees according to consumers ’ requirements. The results of the study prove that a facet method is the most sidtable. It allows to classify a comprehensive tourist sen’ice on two grounds, such as characteristic and universal services, which in turn are divided according to directions: accommodation, food, transport, entertainment, information security and universal insurance. For each direction, the number of services may vaiy. The analysis of integrated tourism sen’ices is revealed through their principles and approaches.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectтуристична послугаuk_UA
dc.subjectкласифікаціяuk_UA
dc.subjectнормативні вимогиuk_UA
dc.subjectфасетний методuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjecttourist serviceuk_UA
dc.subjectclassificationuk_UA
dc.subjectregulatory requirementsuk_UA
dc.subjectfacet methoduk_UA
dc.titleОсновні принципи та підходи побудови класифікації туристичних послугuk_UA
dc.title.alternativeBASIC PRINCIPLES AND APPROACHES OF CLASSIFICATION OF TOURISM SERVICESuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Flinta 2019.pdf559,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.