Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/23068
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСопіга, Віктор Борисович-
dc.contributor.authorАлілуйко, Марія Степанівна-
dc.date.accessioned2021-11-19T11:25:40Z-
dc.date.available2021-11-19T11:25:40Z-
dc.date.issued2019-09-27-
dc.identifier.citationСопіга В., Алілуйко М. Впровадження системи менеджменту 5S у діяльність готельно-ресторанних підприємств // Географія, економіка і туризм: національний та міжнародний досвід : Матеріали XІІІ Міжнародної наукової конференції (Львів, 27-29 вересня 2019 р). Львів, 2019. С. 217-220.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/23068-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВпровадження системи менеджменту 5S у діяльність готельно-ресторанних підприємствuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези конференцій (міжфакультетні)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sopiga_1.pdf229,57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.