Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/28040
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоплавська, Інна Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-01-16T14:12:36Z-
dc.date.available2023-01-16T14:12:36Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПоплавська І. Тренди гастрономічних послуг в регіонах України, їх роль для розвитку туристичної інфраструктури // Наукові записки «Замки Тернопілля». Збараж : ВІК, 2021. № 11. С. 151-155uk_UA
dc.identifier.isbn966-636-013-6-
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/28040-
dc.description.abstractВ публікації обґрунтовано роль сучасних тенденцій ресторанного бізнесу в Україні як запоруки формування туристичних потоків та складової туристичної інфраструктури. Здійснено огляд можливих варіантів розвитку ресторанного господарства, а також проаналізовано базові ресторанні тенденції в регіонах України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВІКuk_UA
dc.titleТренди гастрономічних послуг в регіонах України, їх роль для розвитку туристичної інфраструктуриuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Poplavska_Zamku.pdf834,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.