Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/30969
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДобровольська, О. М.-
dc.contributor.authorБойко, Андрій Романович-
dc.contributor.authorГоменюк, Ганна Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-11-20T09:23:06Z-
dc.date.available2023-11-20T09:23:06Z-
dc.date.issued2023-11-16-
dc.identifier.citationДобровольська О. М., Бойко А. Р., Гоменюк Г. В. Основи організації дистанційного навчання у ЗВО із використанням LMS Moodle // Innovative development of science, technology and education : Proceedings of the 2nd International scientific and practical conference. (November 16-18, 2023 ). Vancouver : Perfect Publishing, 2023. P. 288-298uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/30969-
dc.description.abstractУ статті досліджено теоретичні основи організації дистанційного навчання у сучасних заладах вищої освіти, зокрема показано актуальність використання дистанційного навчання у сучасних реаліях; з’ясовано дефініції поняття «дистанційна освіта»; проаналізовано переваги та недоліки модульного об'єктно-орієнтованого динамічного навчального середовища Moodle (Modulle Object-Oriented Dynamic Learning Environment); охарактеризовано головні риси Moodle, типову структуру електронного навчального курсу, рівні доступу користувачів до курсу тощо.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдистанційна освітаuk_UA
dc.subjectдистанційне навчанняuk_UA
dc.subjectінформаційні технологіїuk_UA
dc.subjectмережні системиuk_UA
dc.subjectнавчальні технологіїuk_UA
dc.subjectMoodleuk_UA
dc.subjectелектронний курсuk_UA
dc.titleОснови організації дистанційного навчання у ЗВО із використанням LMS Moodleuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dobrovolska_ Boyko_ Homenyuk.pdf1,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.