Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/37332
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидоріна, А.-
dc.contributor.authorТимощук, О. Б.-
dc.date.accessioned2025-10-21T06:48:00Z-
dc.date.available2025-10-21T06:48:00Z-
dc.date.issued2025-04-09-
dc.identifier.citationСидоріна А., Тимощук О. Б. Оцінка безпечності фруктів за вмістом моносахаридів // Шлях в науку: перші кроки : матеріали ІІІ Всеукраїнської конференції (9 квітня 2025 р., м. Тернопіль). Тернопіль : ФОП Осадца Ю. В., 2025. С. 184-185uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/37332-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФОП Осадца Ю. В.uk_UA
dc.titleОцінка безпечності фруктів за вмістом моносахаридівuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шлях в науку: перші кроки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
75_Sydorina_ Tymoshchuk.pdf408,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.