Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8337
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБачинська, Галина Василівна-
dc.contributor.authorТишковець, Марія-
dc.date.accessioned2017-11-01T11:37:07Z-
dc.date.available2017-11-01T11:37:07Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБачинська, Г. Фонетичні та лексико-семантичні особливості прагмонімів (на матеріалі кондитерських виробів) / Галина Бачинська, Марія Тишковець // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка. Сер. Мовознавство. – 2017. – Вип. 1(27). – С. 22–26. – Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8337-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано найменування кондитерських виробів. Важливе значення при найменуванні солодощів мають фонетичні та лексико-семантичні особливості. У сучасному неймингу значна увага приділяється милозвучності номінацій, яка досягається за допомогою алітерації, повторів, римованих компонентів та вдало підібраних лексичних одиниць.uk_UA
dc.description.abstractВ статье проанализированы наименования кондитерских изделий. Важное значение при наименовании сладостей имеют фонетические и лексико-семантические особенности. В современном нейминге значительное внимание уделяется благозвучию номинации, которое достигается с помощью аллитерации, повторов, рифмованных компонентов и удачно подобранных лексических единиц.uk_UA
dc.description.abstractThe article analyzes the name of confectionery products. Phonetic and lexico-semantic features has an important role in the designation of sweets. In contemporary naming, considerable attention is paid to the delicacy of the nominations, which is achieved through alliteration, repetitions, rhyming components and well-chosen lexical units.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesМовознавство;-
dc.subjectантропоніміяuk_UA
dc.subjectномінаціяuk_UA
dc.subjectнеймингuk_UA
dc.subjectалітераціяuk_UA
dc.subjectлексична одиницяuk_UA
dc.titleФонетичні та лексико-семантичні особливості прагмонімів (на матеріалі кондитерських виробів)uk_UA
dc.title.alternativeФонетические и лексико-семантических особенности прагмонимив (на материале кондитерских изделий)uk_UA
dc.title.alternativeFonetic and lexico-semantic features of pragmonims (on the material of confectionery)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Мовознавство. 2017. Вип. 1 (27)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bachynska, Tyshkovets.pdf418,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.