Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9029
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоліней, Галина Михайлівна-
dc.date.accessioned2018-05-21T07:22:33Z-
dc.date.available2018-05-21T07:22:33Z-
dc.date.issued2017-10-
dc.identifier.citationГоліней, Г. Зміни жирнокислотного складу ліпідів печінки молодняку свиней за умов використання у їх раціонах високобілкових і енергетичних кормів / Галина Голіней // Матеріали ХХХVІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку»: зб. наук. праць. – Переяслав-Хмельницький : Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Г. Сковороди, 2017. – Вип. 36. – С. 281-284.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/9029-
dc.description.abstractУ статті наведені дані про вплив згодовування кабанчикам рослинних високобілкових і жиромістких кормів у складі регіональних зерносумішей з БММД-1 на жирнокислотний склад ліпідів печінки. Встановлено збільшення у дослідних групах тварин вмісту лінолевої кислоти у печінці в межах 1,82-2,80% та меншого вмісту олеїнової кислоти в печінці (0,41-2,18%) в досліджуваних органах, що свідчить про краще протікання біохімічних процесів і фізіологічних функцій в організмі тварин, які лежать воснові їх життєдіяльності і продуктивності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПереяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковородиuk_UA
dc.subjectкабанчикиuk_UA
dc.subjectжирнокислотний складuk_UA
dc.subjectБММД-1uk_UA
dc.titleЗміни жирнокислотного складу ліпідів печінки молодняку свиней за умов використання у їх раціонах високобілкових і енергетичних кормівuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Golinej.pdf475,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.