Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/11783
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСплавінська, Ю.-
dc.date.accessioned2018-12-12T06:41:58Z-
dc.date.available2018-12-12T06:41:58Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСплавінська Ю. Екологічний моніторинг якості кисломолочного сиру та глазурованих сирків / Ю. Сплавінська // Магістерський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. - 2017. - Вип. 27. – С. 116–118.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/11783-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюкаuk_UA
dc.titleЕкологічний моніторинг якості кисломолочного сиру та глазурованих сирківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Магістерський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Вип. 27

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Splavinska.pdf234,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.