Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/12778Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бучинська, В. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-06-18T11:06:46Z | - |
| dc.date.available | 2019-06-18T11:06:46Z | - |
| dc.date.issued | 2015 | - |
| dc.identifier.citation | Бучинська В. Розвиток харчової промисловості на Правобережній Україні в другій половині ХІХ – на початку ХХ століття // Магістр. Тернопіль : Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка, 2015. Вип. 22. С. 92–94 | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/12778 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка | uk_UA |
| dc.title | Розвиток харчової промисловості на Правобережній Україні в другій половині ХІХ – на початку ХХ століття | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Магістр. Вип. 22 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Buchinska.pdf | 183,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.