Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14715
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБевсюк, Ю. Р.-
dc.contributor.authorКрижановська, Маргарита Анатоліївна-
dc.date.accessioned2020-05-14T11:46:40Z-
dc.date.available2020-05-14T11:46:40Z-
dc.date.issued2019-11-04-
dc.identifier.citationБевсюк Ю. Р., Крижановська М. А. Вивчення дії ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogaster // Тернопільські біологічні читання – Ternopil Bioscience – 2019 : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю від дня народження д.б.н., проф. Явоненка О. Ф. та 75-річчю від дня народження д.б.н., проф. Яковенка Б. В. (4-5 листопада 2019 р., Тернопіль). Тернопіль : Вектор, 2019. С. 53–55.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14715-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВекторuk_UA
dc.titleВивчення дії ароматизаторів м’ясних продуктів харчування на чисельність Drosophila melanogasteruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тернопільські біологічні читання – Ternopil Bioscience – 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bevsiuk_Kryzhanovska.pdf49,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.