Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/20000| Назва: | Вплив раціону харчування на стан здоров'я студентів |
| Автори: | Коршилівський, І. |
| Бібліографічний опис: | Коршилівський І. Вплив раціону харчування на стан здоров'я студентів / наук. кер. І. М. Барна // Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів кафедри геоекології та методики навчання екологічних дисциплін та НДЛ «Моделювання еколого-географічних систем». Тернопіль : Редакційно-видавничий відділ ТНПУ, 2019. C.83–86. |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | Редакційно- видавничий відділ ТНПУ |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/20000 |
| Розташовується у зібраннях: | Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів кафедри геоекології та методики навчання екологічних дисциплін та НДЛ «Моделювання еколого-географічних систем» |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Korshylivskyi.pdf | 1,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.