Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/23479
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАльтгайм, Любов Богданівна-
dc.date.accessioned2021-12-01T08:28:56Z-
dc.date.available2021-12-01T08:28:56Z-
dc.date.issued2021-04-30-
dc.identifier.citationАльтгайм Л. Б. Особливості харчування туристів та екскурсантів у часи пандемії // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production: proceedings of II International scientific and practical Internet conference. Prague : Oktan Print s.r.o., 2021. С. 244-245.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/23479-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherOktan Print s.r.o.uk_UA
dc.titleОсобливості харчування туристів та екскурсантів у часи пандеміїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
idoharif_2021_donnuet.pdf689,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.