Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/35639
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСплавінська, Ю.-
dc.date.accessioned2025-03-28T07:47:04Z-
dc.date.available2025-03-28T07:47:04Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСплавінська Ю. Визначення якості кисломолочного сиру та глазурованих сирків в домашніх умовах та лабораторії / наук. кер. Н. О. лісова // Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів кафедри геоекології та методики викладання екологічних дисциплін та НДЛ «Моделювання еколого-географічних систем». Тернопіль : Редакційно-видавничий відділ ТНПУ, 2017. С. 95-98uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/35639-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherРедакційно-видавничий відділ ТНПУuk_UA
dc.titleВизначення якості кисломолочного сиру та глазурованих сирків в домашніх умовах та лабораторіїuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали звітної наукової конференції викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів кафедри геоекології та методики викладання екологічних дисциплін та НДЛ «Моделювання еколого-географічних систем»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
18_Splavinska.pdf235,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.