Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/11491
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorSkril, Iryna-
dc.contributor.authorСкріль, Ірина-
dc.date.accessioned2018-11-26T07:53:37Z-
dc.date.available2018-11-26T07:53:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationSkril I. PECULIARITIES OF LESSON PLANNING AND ITS RUNNING IN TEACHING ENGLISH FOR SPECIFIC PURPOSES FOR PROSPECTIVE SPECIALISTS IN HOSPITALITY AND RESTAURANT SERVICE / Iryna Skril // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Педагогіка. – 2018. – № 2. – С. 108–116. – Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.issn2311-6382-
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/11491-
dc.description.abstractThe article analyses the peculiarities of lesson planning in teaching English for Specific Purposes (ESP) for prospective experts in hospitality and restaurant service. The importance of teaching English for professional uses and particularly in the field of hospitality and restaurant service is undeniable. English proficiency is required in all professional areas but it becomes essential in the hospitality industry because of its specific characteristics. Setting objectives, designing lesson planning and developing lesson plans are necessary logical steps in the process of lesson implamentation in teaching ESP for prospective experts in hospitality and restaurant service. The stages of lesson plan are shown. Examples of learning objectives, learning activities and assessment for prospective experts in hospitality and restaurant service are presented. The artile emphasizes the importance of practical usage of theoretical language knowledge, stresses the peculiarities of lesson planning and explores various conditions, stages and organizational forms with their impact on the process of teaching ESP for prospective experts in hospitality and restaurant service.uk_UA
dc.description.abstractАналізуються особливості планування навчальних занять з іноземної мови за професійним спрямуванням (ІМПС) для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. Важливість викладання англійської мови для професійного використання, особливо в сфері гостинності та ресторанного обслуговування, є незаперечною. Вказано, що досконале володіння англійською мовою потрібне у всіх професійних сферах, зокрема в індустрії гостинності завдяки своїм специфічним характеристикам. Постановка цілей, проектування планування і створення планів навчальних занять розглянуто як необхідні логічні кроки у процесі проведення занять для навчання іноземної мови за професійним спрямуванням для майбутніх фахівців готельного та ресторанного обслуговування. Показано етапи реалізації плану навчальних занять. Представлено приклади навчальних цілей, навчальна діяльність та оцінювання майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. Відзначено актуальність практичного використання теоретичних мовних знань, особливості планування навчальних занять. Досліджено різні умови, етапи та організаційні форми з їх впливом на процес навчання ІМПС для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи.uk_UA
dc.description.abstractАнализируются особенности планирования учебных занятий по иностранному языку по профессиональному направлению (ИЯПН) для будущих специалистов гостинично-ресторанного дела. Важность преподавания английского языка для профессионального использования, особенно в сфере гостеприимства и ресторанного обслуживания, является неоспоримым. Указано, что владение английским языком необходимо во всех профессиональных сферах, вчастности в индустрии гостеприимства благодаря своим специфическим характеристикам. Постановка целей, проектирования планировки и создания планов учебных занятий направлено как необходимые логические шаги в процессе проведения занятий для обучения иностранному языку по профессиональному направлению для будущих специалистов гостиничного и ресторанного обслуживания. Показаны этапы плана учебных занятий. Представлены примеры учебных целей, учебная деятельность и оценивание будущих специалистов гостинично-ресторанного дела. Отмечена актуальность практического использования теоретических языковых знаний, особенности планирования учебных занятий. Исследованы различные условия, этапы и организационные формы с их влиянием на процесс обучения ИМПС для будущих специалистов гостинично-ресторанного дела.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherТернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПедагогіка;-
dc.subjectEnglish for Specific Purposes (ESP)uk_UA
dc.subjectlesson planninguk_UA
dc.subjectlearning objectivesuk_UA
dc.subjectlearning activitiesuk_UA
dc.subjectassessmentuk_UA
dc.subjectіноземна мова за професійним спрямуваннямuk_UA
dc.subjectпланування навчальних занятьuk_UA
dc.subjectцілі навчанняuk_UA
dc.subjectнавчальна діяльністьuk_UA
dc.subjectоцінюванняuk_UA
dc.subjectиностранный язык профессионального направления (ИЯПН)uk_UA
dc.subjectпланирование учебных занятийuk_UA
dc.subjectцели обученияuk_UA
dc.subjectучебная деятельностьuk_UA
dc.subjectоцениваниеuk_UA
dc.titlePECULIARITIES OF LESSON PLANNING AND ITS RUNNING IN TEACHING ENGLISH FOR SPECIFIC PURPOSES FOR PROSPECTIVE SPECIALISTS IN HOSPITALITY AND RESTAURANT SERVICEuk_UA
dc.title.alternativeОсобливості планування і проведення навчальних занять з іноземної мови за професійним спрямуванням для майбутніх фахівців готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.title.alternativeОсобенности планирования и проведения учебных занятий по иностранному языку по профессиональному направлению для будущих специалистов гостиннично-ресторанного делаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Педагогіка, 2018, № 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SKRIL.pdf122,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.