Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/11799
Назва: Концептуальні ресторани міста Львова як складова туристичного ринку Західного регіону України
Автори: Дяк, О.
Бібліографічний опис: Дяк О. Концептуальні ресторани міста Львова як складова туристичного ринку Західного регіону України / О. Дяк // Магістр. - 2016. - Вип. 24. - С. 31–33.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/11799
Розташовується у зібраннях:Магістр. Вип. 24

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyak.pdf235,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.