Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14683
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Смик, О. С. | - |
dc.contributor.author | Єремія, Г. І. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-13T06:51:03Z | - |
dc.date.available | 2020-05-13T06:51:03Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-07 | - |
dc.identifier.citation | Смик О. С., Єремія Г. І. Розвиток ресторанного господарства як складової туристичної галузі (на прикладі Чернівецької області) // Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної та екологічної науки : матеріали міжнародної наук.-практ. конф. присвяченої 25-річчю відкриття спеціальності «Екологія» у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка (7-8 травня 2019 р.). Тернопіль : Тайп, 2019. С. 184–188. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14683 | - |
dc.description.abstract | The article describes the current state of development of the sphere of restaurante conomy of Ukrainean dtrends of the development of restaurant sinthe Chernivtsi region. The statistics on the number of institutions in the restaurant industry inrecent years are presented. The main problem sanddirections of improvement of the development of ther estaurant industry enterprise are determined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тайп | uk_UA |
dc.subject | restaurant industry | uk_UA |
dc.subject | restaurant busines senterprises | uk_UA |
dc.subject | institution | uk_UA |
dc.subject | tourist infrastructure | uk_UA |
dc.title | Розвиток ресторанного господарства як складової туристичної галузі (на прикладі Чернівецької області) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної та екологічної науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Smyk_Yeremiia.pdf | 93,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.