Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14683
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСмик, О. С.-
dc.contributor.authorЄремія, Г. І.-
dc.date.accessioned2020-05-13T06:51:03Z-
dc.date.available2020-05-13T06:51:03Z-
dc.date.issued2019-05-07-
dc.identifier.citationСмик О. С., Єремія Г. І. Розвиток ресторанного господарства як складової туристичної галузі (на прикладі Чернівецької області) // Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної та екологічної науки : матеріали міжнародної наук.-практ. конф. присвяченої 25-річчю відкриття спеціальності «Екологія» у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка (7-8 травня 2019 р.). Тернопіль : Тайп, 2019. С. 184–188.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/14683-
dc.description.abstractThe article describes the current state of development of the sphere of restaurante conomy of Ukrainean dtrends of the development of restaurant sinthe Chernivtsi region. The statistics on the number of institutions in the restaurant industry inrecent years are presented. The main problem sanddirections of improvement of the development of ther estaurant industry enterprise are determined.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТайпuk_UA
dc.subjectrestaurant industryuk_UA
dc.subjectrestaurant busines senterprisesuk_UA
dc.subjectinstitutionuk_UA
dc.subjecttourist infrastructureuk_UA
dc.titleРозвиток ресторанного господарства як складової туристичної галузі (на прикладі Чернівецької області)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної та екологічної науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smyk_Yeremiia.pdf93,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.