Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/17852
Назва: Умови і чинники розвитку молокопереробної промисловості Тернопільської області
Автори: Форись, О.
Бібліографічний опис: Форись О. Умови і чинники розвитку молокопереробної промисловості Тернопільської області // Магістерські студії географічного факультету ТНПУ ім. В. Гнатюка : збірник наукових праць. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2018. Вип. 1. С. 83-86
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТНПУ ім. В. Гнатюка
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/17852
Розташовується у зібраннях:Магістерські студії географічного факультету ТНПУ ім. В. Гнатюка. Вип. 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Forys.pdf70,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.