Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/1819
Название: Роль спеціальної освіти у вирощенні цукрових буряків в Подільській губернії (ХІХ - початок ХХ ст.)
Другие названия: Роль специального образования в выращивании сахарной свеклы в Подольской губернии (XIX - начало ХХ ст.)
The role of special education in the growth of the sugar beet in Podolsk province (XIX - XX centuries).
Авторы: Фартушняк, Юрій
Библиографическое описание: Фартушняк, Ю. Роль спеціальної освіти у вирощенні цукрових буряків в Подільській губернії (ХІХ - початок ХХ ст.) / Юрій Фартушняк // Україна - Європа - Світ : міжнародний збірник наукових праць на пошану проф. М. М. Алексієвця / редкол.: Ю. М. Алексєєв, Л. М. Алексієвець, М. М. Алексієвець [та ін.]. – Тернопіль, 2011. – Вип. 5 : Україна - Європа - Світ: історико-політичні та гуманітарні аспекти розвитку : у 2 ч., Ч. 2. – С. 295-303.
Дата публикации: 2011
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключевые слова: Поділля
ґрунти
література
освіта
інститути
спеціалісти
урожайність
поміщики
селяни
Краткий осмотр (реферат): У статті доводиться, що в досліджуваний період ґрунти для вирощування цукрового буряка на Поділлі були найкращими не лише в Україні, але й у Російській імперії. Досліджується роль і значення застосування спеціальної літератури та агрономічних знань для вирощення високих врожаїв цукросировини.
В статье утверждается, что почва на Подолье для выращивания сахарной свеклы, в исследуемый период, была наилучшей не только в Украине, но и в Российской империи. Исследуется роль и значение применения специальной литературы и агрономических знаний для выращивания высокой урожайности сахарной свеклы.
In the article proves that the soil for growing sugar beet Podillya in the period of investigation was the best not only in Ukraine but in Russian empire. The role and the meaning of the usage of special literature and agronomic knowledge for growing high harvests of sugar raw material are investigated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/1819
Владелец авторского права: © Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Располагается в коллекциях:Україна–Європа–Світ. 2011. Вип. 5, ч. 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Fartyshnjak.pdf311,93 kBUnknownПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.