Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/20149
Назва: Використання смакоароматичних харчових добавок у виробництві варених ковбасних виробів
Автори: Бевсюк, Ю.
Бібліографічний опис: Бевсюк Ю. Використання смакоароматичних харчових добавок у виробництві варених ковбасних виробів / наук. кер . М. А. Крижановська // Магістерський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2018. Вип. 31. С. 162-164.
Дата публікації: 2018
Видавництво: ТНПУ ім. В. Гнатюка
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/20149
Розташовується у зібраннях:Магістерський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Вип. 31

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bevsiuk.pdf87,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.