Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/20444
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСухий, Петро-
dc.date.accessioned2021-08-03T08:49:12Z-
dc.date.available2021-08-03T08:49:12Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСухий П. Територіальна організація і структура харчової промисловості Західноукраїнського регіону // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету. Сер. Географія. Тернопіль : Тайп. №1 (29). 2011. С. 44-49.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/20444-
dc.description.abstractРозкрито особливості формування територіальної структури харчової промисловості Західноукраїнського регіону в структурі агропромислового комплексу. Виділені елементарні і складні аспекти територіального розміщення виробництв. Запропонована характеристика агропромислових вузлів і агропромислових районів формування яких пов’язано з розвитком інтеграційних процесів і дії закону комплексності. Дана характеристика виробничого профілю кожного з чотирьох продовольчих районів і опорного каркасу, що їх складає.uk_UA
dc.description.abstractРаскрыто особенности формирования территориальной структуры пищевой промышленности Западноукраинского региона в структуре агропромышленного комплекса. Выделены элементарные и сложные аспекты территориального размещения производств. Предложена характеристика агропромышленных узлов и агропромышленных районов формирование которых связано с развитием интеграционных процессов и действия закона комплексности. Дана характеристика производственного профиля каждого из четырех продовольственных районов и составляющих их опорный каркас.uk_UA
dc.description.abstractThe present research deals with the peculiarities of the territorial structure formation of the food industry within the agro-industry of the Western region. Simple and complex aspects of territorial centering of enterprises have been singled out. We revealed the characteristics of agro food units and agro food areas which have been formed as a result of integration processes and the principle of complexity. The production profile of each of the four agro food districts and the structure of their base framework have been characterized.uk_UA
dc.languageuk-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТайпuk_UA
dc.relation.ispartofseriesГеографія;-
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectтериторіальна структураuk_UA
dc.subjectагропромисловий районuk_UA
dc.subjectвузолuk_UA
dc.subjectцентрuk_UA
dc.subjectспеціалізаціяuk_UA
dc.subjectЗахідноукраїнський регіонuk_UA
dc.subjectпищевая промышленностьuk_UA
dc.subjectтерриториальная структураuk_UA
dc.subjectагропромышленный комплексuk_UA
dc.subjectагропромышленный район,uk_UA
dc.subjectузел, центрuk_UA
dc.subjectспециализацияuk_UA
dc.subjectЗападноукраинский регионuk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectthe territorial structureuk_UA
dc.subjectterritorial organizationuk_UA
dc.subjectagro-industryuk_UA
dc.subjectagro-industrial unituk_UA
dc.subjectdistrictuk_UA
dc.subjectcenteruk_UA
dc.subjectspecialtyuk_UA
dc.subjectWest Ukrainian Regionuk_UA
dc.titleТериторіальна організація і структура харчової промисловості Західноукраїнського регіонуuk_UA
dc.title.alternativeТЕРРИТОРИАЛЬНАЯ ОРГАНИЗАЦИЯ И СТРУКТУРА ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ ЗАПАДНОУКРАИНСКОГО РЕГИОНАuk_UA
dc.title.alternativeTERRITORIAL ORGANIZATION AND STRUCTURE OF FOOD INDUSTRY OF THE WEST UKRAINIAN REGIONuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету. Сер. Географія. 2011. №1 (випуск 29)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Sychij.pdf387,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.