Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/24118
Назва: Вивчення стану сформованості інформаційної культури майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій
Автори: Горбатюк, Роман Михайлович
Волкова, Н. В.
Бібліографічний опис: Горбатюк Р. М., Волкова Н. В. Вивчення стану сформованості інформаційної культури майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій // Інноваційні технології в процесі підготовки фахівців : матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (25-26 березня 2021 року) : збірник наукових праць. Вінниця : ВНТУ, 2021. С. 45-46
Дата публікації: 25-бер-2021
Видавництво: ВНТУ
Ключові слова: інформаційна культура
інформаційна грамотність
майбутній інженер-педагог у галузі харчових технологій
педагогічний експеримент
information culture
information literacy
future engineer-teacher in the field of food technologies
pedagogical experiment
Короткий огляд (реферат): За аналізом результатів педагогічного експерименту вивчено стан інформаційної культури та інформаційної грамотності майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій. Теоретично обґрунтовано напрями формування інформаційної культури майбутніх інженерів-педагогів та визначено методи діагностики її компонентів у навчально-пізнавальній діяльності.
According to the analysis of the results of the pedagogical experiment, the state of information culture and information literacy of future engineers-teachers in the field of food technologies was studied. The directions of formation of information culture of future engineers-teachers are theoretically substantiated and methods of diagnostics of its components in educational and cognitive activity are defined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/24118
ISBN: 978-966-641-837-4
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Horbatyuk_Volkova_innovats_tekhnol.pdf803,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.