Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/24600
Название: THE RELATIONSHIP BETWEEN WIF ON JOB STRESS AND FIW ON JOB STRESS THROUGH META-ANALYSIS STUDIES
Другие названия: Метод мета-аналізу у вивченні взаємозв’язку між «втручанням у роботу сім’ї» та «втручання сім’ї у роботу» на виникнення стресу на роботі
Авторы: Kusuma Bhakti, Andri
Suyono, Joko
Библиографическое описание: Kusuma Bhakti A., Suyono J. The Relationship between WIF on Job Stress and FIW on Job Stress through Meta-Analysis Studies // Social Work and Education. 2020. Vol. 7, No. 4. P. 406-417.
Дата публикации: 2020
Ключевые слова: Work and Family
Work-Family Conflict Family-Work Conflict
робота та сім’я
конфлікт між роботою та сім’єю
Краткий осмотр (реферат): The effect of WIF (work interference with family) on the Job Stress and FIW (family interference with work) to the Job stress has produced many findings in empirical research by the previous experts. In this study will re-analyze the effect of WIF on the Job Stress and FIW on the Job Stress with meta-analysis study. This research aimed to know the relationship between WIF on the Job stress and FIW on the job stress through a meta-analysis study based on the 18 proof of empirical study which collected in accordance with the determined criteria. The final goal in this meta-analysis study will be analyze or compare the level of the relationship between WIF on job stress and FIW on job stress. The result of meta-analysis study shows that generally the correlation between WIF to the job stress and also FIW to the job stress found the positive significant. The results of combining the whole study (CI=95%) shows that the relationship FIW on the Job stress including in belongs to the strong category (r=0.54) and for the relationship FIW on the job stress including in belongs to the medium category (r=0.4). Moreover, from the result of analysis of the value of egger’s regression known that there was no publication bias in this meta-analysis study. In the end, the findings in this meta-analysis study concluded that the effect of WIF on job stress has a higher correlation value than the effect of FIW on job stress.
Вивчення впливу WIF (втручання в роботу сім’ї) на стрес на роботі та FIW (втручання сім’ї в роботу) на стрес на роботі дало багато результатів в емпіричних дослідженнях попередніх експертів. У цьому дослідженні буде проведено повторний аналіз впливу WIF на стрес на роботі та FIW на стрес на роботі за допомогою дослідження метааналізу. Основною метою означеного дослідження є виявити взаємозв’язок між WIF та появи стресу на роботі та FIW та появи стресу на роботі за допомогою мета-аналітичного дослідження на основі 18 випадків емпіричного дослідження, яке було зібрано відповідно до визначених критеріїв. Кінцевою метою цього дослідження мета-аналізу буде аналіз або порівняння рівня взаємозв’язку між WIF та появи стресу на роботі та FIW та появи стресу на роботі. Результат дослідження метааналізу показує, що загалом кореляція між WIF та стресом на роботі, а також FIW та стресом на роботі виявивився позитивне значущим. Результати всього дослідження (ДІ = 95%) показують, що відносини FIW та появи на робочому місці стресу, належать до сильної категорії (r = 0,54), а для відносини FIW та появи робочому місці стрес, належить до середньої категорії (r = 0,4). Більше того, за результатами аналізу значення Еггер-регресії стало відомо, що у цьому дослідженні мета-аналізу не було упередженості. Врешті-решт, у результатах цього мета-аналітичного дослідження дійшли висновку, що вплив WIF на появу стресу на роботі має вище значення кореляції, ніж вплив FIW на появу стресу на роботі.
Описание: DOI : 10.25128/2520-6230. 20.4.1.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/24600
Располагается в коллекциях:Social Work and Education Vol. 7 No. 4 (2020)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kusuma.pdf711,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.