Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26285
Название: Сучасні інструменти підтримки фінансової стійкості України в умовах воєнного стану
Авторы: Нєізвєстна, Олена Володимирівна
Григорук, Анатолій Ананійович
Литвин, Любов Мирославівна
Библиографическое описание: Нєізвєстна О.В., Григорук А.А., Литвин Л.М. Сучасні інструменти підтримки фінансової стійкості України в умовах воєнного стану // Економіка та суспільство. 2022. № 39.
Дата публикации: 2022
Ключевые слова: фінансова стійкість
воєнний стан
російсько-українська війна
фінансово-економічна нестабільність
інструменти забезпечення фінансової стійкості
сталий розвиток фінансового сектору
Краткий осмотр (реферат): Наукова стаття являє собою оригінальне дослідження стану забезпечення фінансової стійкості України в умовах воєнних подій, а також процесу трансформації інструментів її підтримки як критично важливого кроку в контексті гарантування безперебійності функціонування фінансового сектору держави. В ході дослідження було детерміновано сутність фінансової стійкості України та її залежність від воєнних подій. Авторами уза- гальнено інструменти, що необхідно використовувати на даному етапі в контексті підтримки фінансової стій- кості, а також визначено важливість їх зміни відповідно до новоутворених обставин. Керуючись складністю побудови фінансової стійкості як показника, автори узагальнили необхідність трансформації практики забез- печення кожного із векторів державної політики, зокрема податкової, бюджетної, монетарної та ін. Доведено, що їх комплексна оцінка ефективності є важливою на шляху досягнення фінансово стійкого положення Укра- їни як під час війни, так і на етапі пост-воєнного відновлення економіки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26285
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ertyui.pdf204,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.