Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26306
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗаячук, М. Д.-
dc.contributor.authorТіміш, Р. Я.-
dc.date.accessioned2022-08-05T10:39:19Z-
dc.date.available2022-08-05T10:39:19Z-
dc.date.issued2022-05-27-
dc.identifier.citationЗаячук М. Д., Тіміш Р. Я. Сучасний стан виробництва органічної сільськогосподарської продукції // Професор Юрій Полянський: від плакорів Поділля до засніжених Анд : матеріали Всеукраїнського онлайн-семінару, приуроченого 130-річчю з дня народження географа, геолога, археолога Полянського Юрія Івановича (27-28 травня 2022 р.). Тернопіль : Вектор, 2022. С. 71-79uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26306-
dc.description.abstractУ статті визначенні поняття «органічна продукція» та «органічне виробництво». Проаналізовані основні напрямки розвитку органічного виробництва в Україні та світі. Проаналізовані перспективи розвитку ринку органічної продукції в нашій країні. Встановлено, що Україна володіє значним потенціалом для розвитку органічного виробництва. Означено важливість удосконалення нормативно-правової бази та розкриті проблеми організаційного характеру, які діють як стримуючі чинники розвитку органічного виробництва, зокрема проблеми у зв’язку з початком воєнних дій на території України.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВекторuk_UA
dc.subjectорганічна продукціяuk_UA
dc.subjectорганічне виробництвоuk_UA
dc.subjectстановлення органічного ринкуuk_UA
dc.subjectперспективи розвитку ринку органічної продукціїuk_UA
dc.titleСучасний стан виробництва органічної сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Располагается в коллекциях:Професор Юрій Полянський: від плакорів Поділля до засніжених Анд

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zaiachuk_Timish.pdf462,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.