Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26618
Назва: Розвиток технічного прогресу у борошномельній промисловості в Україні у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.
Інші назви: Развитие технического прогресса в мукомольной промышленности в Украине во второй половине XIX – в начале ХХ вв.
TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT IN THE MILLING INDUSTRY IN UKRAINE IN THE SECOND HALF OF ХІХ – EARLY ХХ CENTURY
Автори: Лень, Андрій
Бібліографічний опис: Лень А. Розвиток технічного прогресу у борошномельній промисловості в Україні у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. // Україна–Європа–Світ = Ukraine–Europe–World: міжнародний збірник наукових праць. Сер. Історія, міжнародні відносини. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2012. Вип. 9: Україна–Європа–Світ: творимо історію РАЗОМ. Присвячується Євро-2012. С. 340-344
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: Україна
губернія
промисловість
технічний прогрес
борошномельне виробництво
млин
Украина
губерния
промышленность
технический прогресс
мукомольное производство
мельница
Ukraine
province
industry
technical progress
flour production
mill
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню технічних особливостей розвитку борошномельної промисловості в Україні у другій половині XIX – на початку XX ст. та ряду інших питань досліджуваної теми.
Статья посвящена исследованию технических особенностей развития мукомольной промышленности в Украине во второй половине XIX – начале XX вв. и ряда других вопросов изучаемой темы.
Article is devoted to technical features of the milling industry in Ukraine in the second half of XIX – early XX century and other issues of the researched topic.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26618
Розташовується у зібраннях:Україна–Європа–Світ. 2012. Вип. 9

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Len.pdf380,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.