Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26842
Назва: Особливості збуту продукції харчової промисловості України на зовнішні ринки в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст.
Інші назви: Особенности сбыта продукции пищевой промышленности Украинына внешние рынки во второй половине XIX – в начале ХХ ст.
FEATURES OF MARKETING OF FOOD INDUSTRY PRODUCTION OF UKRAINE ON FOREIGN MARKETS IN THE SECOND HALF OF THE 19TH – BEGINNING OF THE 20TH CENTURY
Автори: Лень, Андрій
Бібліографічний опис: Лень А. Особливості збуту продукції харчової промисловості України на зовнішні ринки в другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. 432-737
Дата публікації: 2012
Видавництво: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Ключові слова: Україна
торгівля
експорт
ринок
промисловість
транспорт
Украина
торговля
экспорт
рынок
промышленность
транспорт
Ukraine
trade
export
market
industry and transport
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається проблема збуту продукції харчової промисло- вості українських губерній Російської імперії у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. на зовнішні ринки. Досліджуються рин- ки збуту продукції, аналізуються наслідки для України та Ро- сійської імперії загалом.
В статье рассматривается проблема сбыта продукции пищевой промышленности ук- раинских губерний Российской империи во второй половине XIX – начале ХХ в. на внешние рынки. Исследуются рынки сбыта продукции, анализирую- тся последствия для Украины и Российской империи в целом.
The article deals with the problem of marketing of food industry production in Ukrainian provinces in the Russian Empire in the second half of the nineteenth – early twentieth century. Markets are investigated, influence, they had on Ukraine and the Russian Empire as a whole, are analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26842
Розташовується у зібраннях:Україна–Європа–Світ. 2012. Вип. 10

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Len.pdf190,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.