Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26923
Название: Нариси фауни Західного Поділля
Авторы: Голіней, Галина Михайлівна
Грод, Інна Миколаївна
Кравець, Наталія Ярославівна
Майорова, Оксана Юріївна
Крижановська, Маргарита Анатоліївна
Москалюк, Наталія Володимирівна
Прокоп’як, Мар’яна Зіновіївна
Шевчик, Любов Омелянівна
Библиографическое описание: Нариси фауни Західного Поділля : монографія / Колектив авторів; за редакцією Л. О. Шевчик. Тернопіль : Осадца Ю. В., 2022. 164 с.
Дата публикации: 2022
Издательство: Осадца Ю. В.
Краткий осмотр (реферат): Монографія «Нариси фауни Західного Поділля» є важливим базовим етапом дослідження фауни Західного Поділля, що зводиться до реєстрації таксонів (ентомофауни, малакофауни, іхтіофауни, герпетофауни, орнітофауни тощо) на обраній території, опису, систематизації та до первинного аналізу зібраної інформації. Також дозволяє виявити рідкісні уразливі види та види, що реально або потенційно важливі для господарської діяльності. На підставі проведених досліджень можливі прогнози щодо змін у локальних фаунах різних регіонів України. Вивчення регіональної фауни Західного Поділля було б не повним без усестороннього вивчення методологічних основ формування компетентностей майбутніх вчителів у організації та проведенні навчально-дослідницької діяльності молодих фахівців. Видання буде корисним для роботи органів виконавчої влади та самоврядування, буде цікавим для діяльності наукових установ, представників ЗМІ, громадських організацій, викладачів, студентів та окремих громадян, небайдужих до збереження та охорони довкілля.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/26923
ISBN: 978-617-8060-07-7
Располагается в коллекциях:Нариси фауни Західного Поділля

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Shevchuk_monogr_fauna.pdf2,88 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.