Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/27051
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМиколаїв, В.-
dc.date.accessioned2022-11-07T10:36:55Z-
dc.date.available2022-11-07T10:36:55Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМиколаїв В. Окремі методичні аспекти проведення кулінарних робіт на уроках трудового навчання / наук. кер. С. П. Павх // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2012. Вип. 39. С. 191-193uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/27051-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНПУ ім. В. Гнатюкаuk_UA
dc.titleОкремі методичні аспекти проведення кулінарних робіт на уроках трудового навчанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 29.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
65_Mykolayiv.pdf406,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.