Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/27051
Title: Окремі методичні аспекти проведення кулінарних робіт на уроках трудового навчання
Authors: Миколаїв, В.
Bibliographic description (Ukraine): Миколаїв В. Окремі методичні аспекти проведення кулінарних робіт на уроках трудового навчання / наук. кер. С. П. Павх // Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2012. Вип. 39. С. 191-193
Issue Date: 2012
Publisher: ТНПУ ім. В. Гнатюка
URI: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/27051
Appears in Collections:Студентський науковий вісник Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Вип. 29.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65_Mykolayiv.pdf406,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.