Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/27093
Название: Антін Крушельницький: життя і діяльність (1878–1937 рр.)
Авторы: Зуляк, Іван Степанович
Зуляк, Мар'яна
Библиографическое описание: Зуляк І., Зуляк М. Антін Крушельницький: життя і діяльність (1878–1937 рр.) : монографія. Тернопіль: ФОП Осадца Ю. В., 2019. 302 с.
Дата публикации: 2019
Издательство: ФОП Осадца Ю. В.
Ключевые слова: Антін Крушельницький
монографія
Краткий осмотр (реферат): Антін Крушельницький – визначний громадсько-політичний діяч, письменник, публіцист, літературознавець, журналіст, перекладач, педагог, міністру освіти УНР, редактор і видавець. Цей значний перелік його зацікавлень свідчить про неординарність особи, його всебічність і талант. Наукова новизна монографії полягає у тому, що життя і діяльність А. Крушельницького (1878–1937 рр.) практично науковцями не досліджувалися, тому заслуговує на ґрунтовне наукове пізнання й об’єктивне дослідження. Авторами праці чи не вперше, ґрунтовно, системно й комплексно досліджено життя і діяльність А. Крушельницького в окреслений період часу. Висвітлено його внесок у загальноукраїнський громадсько-політичний та культурно-просвітницький процес, осмислено його пізнавальне й практичне значення для сучасного розвитку, виходячи із неординарності особи, його всебічності й таланту. Обґрунтовано місце А. Крушельницького в національному житті, роль і значення в історії України завдяки активному громадсько-політичному життю та культурно-просвітницькій діяльності. Монографія розрахована на науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, магістрантів і студентів вищих навчальних закладів, учителів шкіл, гімназій та ліцеїв, а також усіх, хто цікавиться вивченням життя і діяльності відомих постатей в історії України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/27093
Располагается в коллекциях:Монографії, розділи з монографій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Antin_Krushelnuzckuj_monogr.pdf6,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.