Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/27499
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМихальська, Галина-
dc.date.accessioned2022-12-05T09:12:52Z-
dc.date.available2022-12-05T09:12:52Z-
dc.date.issued2022-10-04-
dc.identifier.citationМихальська Г. Сувенірна продукція – як один з методів розвитку туризму в Україні // Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної, туризмологічної та екологічної науки: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції , присвяченої 30-літтю утворення кафедри географії України і туризму у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка ( 4-5 жовтня 2022 р.). Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2022. С. 83uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/27499-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНПУ ім. В. Гнатюкаuk_UA
dc.titleСувенірна продукція – як один з методів розвитку туризму в Україніuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Располагается в коллекциях:Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної, туризмологічної та екологічної науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mykhalska.pdf151,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.