Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/27561
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЄрко, Ірина-
dc.date.accessioned2022-12-06T08:30:24Z-
dc.date.available2022-12-06T08:30:24Z-
dc.date.issued2022-10-04-
dc.identifier.citationЄрко І. Характеристика цінової політики закладів готельно- ресторанного господарства Луцької територіальної громади // Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної, туризмологічної та екологічної науки: матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції , присвяченої 30-літтю утворення кафедри географії України і туризму у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка ( 4-5 жовтня 2022 р.). Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2022. С. 99-101uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/27561-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНПУ ім. В. Гнатюкаuk_UA
dc.titleХарактеристика цінової політики закладів готельно- ресторанного господарства Луцької територіальної громадиuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Располагается в коллекциях:Міждисциплінарні інтеграційні процеси у системі географічної, туризмологічної та екологічної науки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
YeRKO.pdf186,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.