Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/28032
Назва: Джерельна база: чим послуговуються керівники магістерських робіт для актуалізації напрямів досліджень
Автори: Кузьмінська, Олена
Барна, Ольга Василівна
Бібліографічний опис: Кузьмінська О., Барна О. Джерельна база: чим послуговуються керівники магістерських робіт для актуалізації напрямів досліджень // Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні '2022 : X Міжнародна науково-практична онлайн-конференція (14-15 листопада 2022 року). Київ : НУБіП України, 2022.
Дата публікації: 14-лис-2022
Видавництво: НУБіП України
Ключові слова: магістерська робота
джерельна база
вища освіта
опитування
Короткий огляд (реферат): Сплановано та проведено вибіркове статистичне опитування 68 керівників магістерських досліджень з числа науково-педагогічних працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України та Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Виявлено, що вибір підходів наукових керівників при визначенні тематики досліджень частково залежить від галузі досліджень та власного досвіду: недосвідчені керівники, а також керівники в галузі суспільно-гуманітарних наук в недостатній мірі використовують канали та інструментарій сучасних цифрових наукових комунікацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/28032
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Barna.pdf229,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.