Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/28032
Название: Джерельна база: чим послуговуються керівники магістерських робіт для актуалізації напрямів досліджень
Авторы: Кузьмінська, Олена
Барна, Ольга Василівна
Библиографическое описание: Кузьмінська О., Барна О. Джерельна база: чим послуговуються керівники магістерських робіт для актуалізації напрямів досліджень // Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні '2022 : X Міжнародна науково-практична онлайн-конференція (14-15 листопада 2022 року). Київ : НУБіП України, 2022.
Дата публикации: 14-ноя-2022
Издательство: НУБіП України
Ключевые слова: магістерська робота
джерельна база
вища освіта
опитування
Краткий осмотр (реферат): Сплановано та проведено вибіркове статистичне опитування 68 керівників магістерських досліджень з числа науково-педагогічних працівників Національного університету біоресурсів і природокористування України та Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Виявлено, що вибір підходів наукових керівників при визначенні тематики досліджень частково залежить від галузі досліджень та власного досвіду: недосвідчені керівники, а також керівники в галузі суспільно-гуманітарних наук в недостатній мірі використовують канали та інструментарій сучасних цифрових наукових комунікацій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/28032
Располагается в коллекциях:Тези конференцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Barna.pdf229,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.