Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29738
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБоляк, В. М.-
dc.contributor.authorПавленко, Л. Л.-
dc.date.accessioned2023-07-12T09:35:47Z-
dc.date.available2023-07-12T09:35:47Z-
dc.date.issued2023-04-06-
dc.identifier.citationБоляк В. М., Павленко Л. Л. Аналіз складу морозива на вміст біохімічних речовин // Шлях у науку: перші кроки : матеріали ІІ Всеукраїнської конференції. (06 квітня 2023 р., м. Тернопіль). Тернопіль : ФОП Осадца Ю. В,, 2023. С. 23-26uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/29738-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФОП Осадца Ю. В.uk_UA
dc.titleАналіз складу морозива на вміст біохімічних речовинuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шлях у науку: перші кроки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Boliak_Pavlenko.pdf593,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.