Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/30793
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПономаренко, H. M.-
dc.contributor.authorЩербак, B. I.-
dc.date.accessioned2023-11-01T11:41:40Z-
dc.date.available2023-11-01T11:41:40Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПономаренко H. M., Щербак B. I. Відходи пивоварного виробництва у формуванні природної кормової бази аквакультури // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Біологія. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2010. № 2 (43). С. 405-408uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/30793-
dc.description.abstractВстановлено, що використання в аквакульгурі пивної дробини, яка є відходом пивоваріння, як удобрювача рибницьких ставів дає можливість інтенсифікувати розвиток компонентів природної кормової бази, зокрема бактеріоплапктону.uk_UA
dc.description.abstractУстановлено, что использование в аквакультуре пивной дробины, которая является отходом пивоварения, как удобрителя рыбоводных прудов, дает возможность интенсифицировать развитие компонентов естественной кормовой базы, в частности бактериопланктона.uk_UA
dc.description.abstractOur study shows that the application of waste-products of brewing industry, namely the barley-corn, as a fertilizer of fish-breeding ponds results in the intensification of bakterioplankton growth, which is an important component of natural food reserve for fishes.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНПУ ім. В. Гнатюкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.subjectаквакультураuk_UA
dc.subjectбактеріопланктонuk_UA
dc.subjectчисельністьuk_UA
dc.subjectбіомасаuk_UA
dc.subjectприродна кормова базаuk_UA
dc.subjectпивна дробинаuk_UA
dc.subjectаквакультураuk_UA
dc.subjectбактериопланктонuk_UA
dc.subjectчисленностьuk_UA
dc.subjectбиомассаuk_UA
dc.subjectестественная кормовая базаuk_UA
dc.subjectпивная дробинаuk_UA
dc.subjectaquicultureuk_UA
dc.subjectbakterioplanktonuk_UA
dc.subjectquantityuk_UA
dc.subjectbiomasauk_UA
dc.subjectnatural forage baseuk_UA
dc.subjectbeer pelletuk_UA
dc.titleВідходи пивоварного виробництва у формуванні природної кормової бази аквакультуриuk_UA
dc.title.alternativeОтходы пивоварения в формировании естественной кормовой базы аквакультурыuk_UA
dc.title.alternativeTHE BREWING OF WASTE INDUSTRY FORMING NATURAL FORAGE RESERVE AQUACULTUREuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія. 2010. Вип. 2 (43)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ponomarenko.pdf1,46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.