Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32060
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкребньова, Юлія Петрівна-
dc.date.accessioned2024-01-31T09:55:59Z-
dc.date.available2024-01-31T09:55:59Z-
dc.date.issued2023-11-30-
dc.identifier.citationСкребньова Ю. П. Репрезентація кулінарного дискурс у книзі Марії Матіос «Кулінарні фіглі» / наук. кер. О. О. Крижановська // Тенденції і перспективи вивчення літератури у середній і вищій школах : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (30 листопада 2023 року). Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023. С. 289-293uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32060-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТНПУ ім. В. Гнатюкаuk_UA
dc.titleРепрезентація кулінарного дискурс у книзі Марії Матіос «Кулінарні фіглі»uk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тенденції і перспективи вивчення літератури у середній і вищій школах

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Skrebnova.pdf243,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.