Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32060
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скребньова, Юлія Петрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-31T09:55:59Z | - |
dc.date.available | 2024-01-31T09:55:59Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-30 | - |
dc.identifier.citation | Скребньова Ю. П. Репрезентація кулінарного дискурс у книзі Марії Матіос «Кулінарні фіглі» / наук. кер. О. О. Крижановська // Тенденції і перспективи вивчення літератури у середній і вищій школах : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (30 листопада 2023 року). Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023. С. 289-293 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32060 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТНПУ ім. В. Гнатюка | uk_UA |
dc.title | Репрезентація кулінарного дискурс у книзі Марії Матіос «Кулінарні фіглі» | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тенденції і перспективи вивчення літератури у середній і вищій школах |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Skrebnova.pdf | 243,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.