Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32195
Название: Інноваційні можливості розвитку гастрономічного туризму в Тернополі
Другие названия: INNOVATIVE OPPORTUNITIES FOR THE DEVELOPMENT OF GASTRONOMIC TOURISM IN TERNOPIL
Авторы: Паршин, Любомира
Библиографическое описание: Паршин Л. Інноваційні можливості розвитку гастрономічного туризму в Тернополі // Вісник Тернопільського відділу Українського географічного товариства. Тернопіль : Тайп, 2023. № 7 (вип. 7). С. 79-82
Дата публикации: 2023
Издательство: Тайп
Ключевые слова: інновації
інноваційний розвиток
гастрономічний туризм
туристичне обслуговування
innovations
innovative development
gastronomic tourism
tourist service
Краткий осмотр (реферат): У статті розкрито сучасні інноваційні можливості для розвитку гастрономічного туризму в Тернополі як виду спеціалізованого туризму. З’ясовано, що особливості формування інноваційного розвитку локального гастрономічного туризму пов’язані перш за все культурними, етнічними аспектами та традиціями. Доведено, що в місті створені умови для розвитку гастрономічного туризму, зокрема завдяки популяризаційній діяльності суб’єктів гастрономії і організаторів туризму та event-туризму.
The article reveals modern innovative opportunities for the development of gastronomic tourism in Ternopil as a type of specialized tourism. It is found that the peculiarities of the formation of innovative development of local gastronomic tourism are primarily related to cultural, ethnic aspects and traditions. It is proved that the city has created conditions for the development of gastronomic tourism, in particular through the popularization activities of gastronomy entities and organizers of tourism and event tourism.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32195
Располагается в коллекциях:Вісник Тернопільського відділу Українського географічного товариства № 7 (Вип. 7)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
17_Parhun.pdf424,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.