Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32197
Назва: Формування soft skills у фахівців сфери обслуговування в процесі професійної підготовки
Інші назви: DEVELOPMENT OF THE SOFT SKILLS IN SERVICE SECTOR PROFESSIONALS IN THE PROCESS OF PROFESSIONAL TRAINING
Автори: Добровольська, Світлана
Пиріг, Ірина
Бібліографічний опис: Добровольська С., Пиріг І. Формування soft skills у фахівців сфери обслуговування в процесі професійної підготовки // Вісник Тернопільського відділу Українського географічного товариства. Тернопіль : Тайп, 2023. № 7 (вип. 7). С. 88-90
Дата публікації: 2023
Видавництво: Тайп
Ключові слова: soft skills
hard skills
ринок праці
загальні і спеціальні (фахові) компетентності
професійна підготовка
інноваційні методи навчання
general and special (professional) competences
standard of professional pre-higher education
professional training
innovative methods of training
labor market
Короткий огляд (реферат): У статті розкриті теоретичні та практичні напрямки формування soft skills майбутніх фахівців сфери обслуговування (спеціальностей «Туризм і рекреація» та «Готельно-ресторанна справа») в процесі професійної підготовки. Формування соціальних навичок має велике значення для здобувачів фахової передвищої освіти галузі знань «Сфера обслуговування». Це пов'язано з тим, що дані професії вимагають комунікації, співпраці, толерантності, поваги до різних культур і здатності налагоджувати зв’язки, швидко пристосуватися до актуальних тенденцій та вимог роботодавців.
The article reveals theoretical and practical directions for the formation of soft skills of future specialists in the field of service (specialties «Tourism and recreation» and «Hotel and restaurant business») in the process of professional training. The formation of social skills is of great importance for students of professional pre-higher education in the field of knowledge «Service sector». This is due to the fact that these professions require communication, cooperation, tolerance, respect for different cultures and the ability to establish connections, quickly adapt to current trends and requirements of employers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32197
Розташовується у зібраннях:Вісник Тернопільського відділу Українського географічного товариства № 7 (Вип. 7)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
19_Dobrovolska_Purig.pdf409,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.