Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32737
Название: Іноземні держави і колоністи у поземельних відносинах в українському селі (40 – і рр. ХІV – 40-і рр. ХХ ст.)
Авторы: Коріненко, Павло Степанович
Библиографическое описание: Коріненко П. С. Іноземні держави і колоністи у поземельних відносинах в українському селі (40 – і рр. ХІV – 40-і рр. ХХ ст.) : монографія. Тернопіль : ТНПУ ім. В. Гнатюка. 2024, 292 с.
Дата публикации: 2024
Издательство: ТНПУ ім. В. Гнатюка
Краткий осмотр (реферат): У монографії на основі широкого кола опублікованих та неопублікованих джерел, фахових видань вперше в українській історіографії у взаємозв’язку досліджується історія земельних відносин в українському селі під кутом зору впливів втручання іноземних держав і ролі колоністів в освоєнні земельних просторів України від 40 – х рр. Х1V і до 40 – х рр. ХХ ст. Зроблено спробу проаналізувати позитивні тенденції і проблеми, що мали місце в земельних відносинах означеного періоду. Ця праця може бути корисна для істориків – аграрників, економістів, етнографів. Вона може викликати зацікавленість у сучасних фермерів, усіх, хто не байдужий до історії нашого народу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32737
Располагается в коллекциях:Монографії, розділи з монографій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Korinenko_in_derz_2024.pdf2,31 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.