Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32738
Название: Трансформації земельних відносин в українському селі (ІХ – початок ХХI ст.). Порівняльний аналіз
Авторы: Коріненко, Павло Степанович
Библиографическое описание: Коріненко П. С. Трансформації земельних відносин в українському селі (ІХ – початок ХХI ст.). Порівняльний аналіз : монографія. Вид. 2-ге, доповнене і доопрацьоване. Тернопіль : Осадца Ю. В., 2019. 512 с.
Дата публикации: 2019
Издательство: Осадца Ю. В.
Краткий осмотр (реферат): У монографії на основі широкого кола опублікованих та неопублікованих джерел, фахових видань висвітлено особливості формування менталітету українських землеробів, трансформації в земельних відносинах українського села ІХ – поч. ХХІ ст. Проаналізовані історіографія та джерелознавча основа, зміни у землеволодінні та землекористуванні різних категорій населення, зумовлених інкорпоративними процесами та аграрними реформами, глобальні проблеми та тенденції в аграрній сфері у світі та в Україні на сучасному етапі. Трансформації в земельних відносинах українського села досліджуються із застосуванням порівняльного аналізу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/32738
ISBN: 978-617-7516-92-6
Располагается в коллекциях:Монографії, розділи з монографій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Korinenko_Nransformatsii_2019.pdf2,39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.