Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4620
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМельничук, Т. М.-
dc.contributor.authorЧайковська, Л. О.-
dc.contributor.authorКаменєва, І. О.-
dc.contributor.authorЯкубовська, А. І.-
dc.contributor.authorЛолойко, О. А.-
dc.date.accessioned2014-11-20T13:15:41Z-
dc.date.available2014-11-20T13:15:41Z-
dc.date.issued2014-04-
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/4620-
dc.description.abstractВиявлено ефективність застосування комплексу мікробних препаратів різної функціональної дії, яка виражена в підвищенні потенціальної азотфіксувальної активності ризосферного ґрунту більше, ніж в 2 рази і урожайності пшениці озимої на 38%. Встановлено, що при забрудненні ґрунту ВМ вміст сульфоліпідів у листках пшениці озимої знижувався на 16 - 31% проти контролю залежно від рівня ГДК ВМ, тоді як при бактеризації зростав до 10% порівняно з небактеризованими рослинами.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesБіологія-
dc.subjectазотфіксувальна активністьuk_UA
dc.subjectдіазотрофиuk_UA
dc.subjectсульфоліпідиuk_UA
dc.subjectжирні кислотиuk_UA
dc.subjectкомплекс мікробних препаратівuk_UA
dc.subjectпшениця озима Відомо, що важливі для природиuk_UA
dc.titleФізіолого-біохімічні аспекти взаємодії біоагентів мікробних препаратів та рослинuk_UA
dc.title.alternativeФизиолого-биохимические аспекты взаимодействия биоагентов микробных препаратов и растенийuk_UA
dc.title.alternativePhysiological and biochemical aspects of the interaction of bioagents microbial preparations and plantsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Сер. Біологія. 2014. Вип. 3 (60)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Melnichuk.pdf143,09 kBUnknownПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.