Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/6885
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПілевич, О. А.-
dc.date.accessioned2016-12-09T11:11:49Z-
dc.date.available2016-12-09T11:11:49Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПілевич, О. А. Порівняльний аналіз компонентного складу професійної культури майбутніх фахівців / О. А. Пілевич // Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Педагогіка / голов. ред. Г. Терещук ; редкол.: І. Задорожна, В. Кравець, Л. Морська [та ін.]. – Тернопіль : ТНПУ, 2016. – № 2. – С. 21–26. – Бібліогр. в кінці ст.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/6885-
dc.description.abstractЗ’ясовано, що поява нових видів культури є закономірним результатом ускладнення і диференціації людської діяльності, виникнення нових професій. Кожна професійна група людей виробляє особливу систему соціально-етичних принципів, які визначають характер і задають певний стиль взаємодії з клієнтами, колегами, керівництвом, зовнішніми інстанціями тощо. Встановлено, що цих принципів і стилів дотримуються навчальні заклади і професійні асоціації, зберігають їх, перетворюють у систему знань, умінь і навичок, практичний досвід і правила поведінки, закладають у професійну культуру. Проаналізовано структуру професійної культури майбутніх фахівців різних спеціальностей. Досліджено методологічні основи визначення її компонентів.uk_UA
dc.description.abstractУстановлено, что появление новых видов культуры является закономерным результатом усложнения и дифференциации человеческой деятельности, появления новых профессий. Каждая профессиональная группа людей создает особую систему социально-этических принципов, которые определяют характер и задают определенный стиль взаимодействия с клиентами, коллегами, руководством, внешними инстанциями. Отмечено, что данных принципов и стилей придерживаются учебные заведения и профессиональные ассоциации, сохраняют их, превращают в систему знаний, умений и навыков, практический опыт и правила поведения, закладывают в профессиональную культуру. Проанализирована структура профессиональной культуры будущих специалистов различных специальностей. Исследованы методологические основы определения ее компонентов.uk_UA
dc.description.abstractIt has been elucidated in the article that the appearance of new types of culture is natural result of complication and differentiation of human activity, emergence of new professions. Every professional group of people produces a special system of ethical principles that define the style of interaction with clients, colleagues, management, external agencies, etc. the author proves that educational institutions and professional associations follow these principles and styles, save them, make a system of knowledge, skills, practical experience and rules of conduct, lay them in the professional culture. The structure of professional culture of future specialists of different professions is analyzed. Methodological basis for the definition of its components is studied.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюкаuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПедагогіка;-
dc.subjectпрофесійна культураuk_UA
dc.subjectвищий навчальний закладuk_UA
dc.subjectпрофесійна підготовкаuk_UA
dc.subjectфахівці з фінансів і кредитуuk_UA
dc.subjectструктура професійної культуриuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз компонентного складу професійної культури майбутніх фахівцівuk_UA
dc.title.alternativeСравнительный анализ компонентного состава профессиональной культуры будущих специалистовuk_UA
dc.title.alternativeComparative analysis of the component composition of professional culture of future specialistsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Сер. Педагогіка, 2016, № 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
PILEVICH.pdf553,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.