Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/7979
Название: До питання про адміністративну відповідальність за вчинення насильства в сім'ї щодо дітей
Другие названия: Administrative responsibility for committing domestic violence against children
Авторы: Ткаленко, Ольга
Библиографическое описание: Ткаленко, О. До питання про адміністративну відповідальність за вчинення насильства в сім'ї щодо дітей / Ольга Ткаленко // Дитинство без насилля: суспільство, школа і сім'я на захисті прав дітей. – 2014. – С. 393–395. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2014
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Краткий осмотр (реферат): Авторка досліджує окремі норми діючого законодавства з питань попередження насильства в сім’ї та особливості притягнення винних у застосуванні до дітей насильства в сім’ї осіб до різних видів юридичної відповідальності. Підкреслено, що найбільш поширеною у випадку застосування насильства в сім’ї щодо дітей є адміністративна відповідальність. Звернено увагу на існуючі недоліки в механізмі притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім’ї щодо дітей та визначено можливі шляхи їх усунення.
The author explores certain current legislative provisions on the prevention of domestic violence and particularities of bringing perpetrators of domestic violence against children to different types of legal responsibility. It is emphasized that administrative responsibility is most commonly in case of domestic violence against children. Attention is drawn to the shortcomings in the mechanism of the bringing those responsible to the administrative liability for committing domestic violence against children, possible ways to overcome them are identified.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/7979
Располагается в коллекциях:Дитинство без насилля: суспільство, школа і сім'я на захисті прав дітей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tkalenko.pdf327,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.