Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8117
Название: Досвід дитини як чинник попередження та подолання насильства
Другие названия: Child experience as a factor of violence prevention
Авторы: Бик, Ганна
Библиографическое описание: Бик, Г. Досвід дитини як чинник попередження та подолання насильства / Ганна Бик // Дитинство без насилля: суспільство, школа і сім'я на захисті прав дітей. – 2014. – С. 619–621. – Бібліогр. в кінці ст.
Дата публикации: 2014
Издательство: Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Краткий осмотр (реферат): Дана стаття спрямована на дослідження впливу досвіду, здобутого індивідом у дитинстві, та його вплив на формування базових цінностей особистості. У статті висувається теза, що досвід насилля у дитини не є негативним, адже він може стати основою його попередження або подолання у дорослому житті.
The article aims to study the impact of human experience gained in childhood and its influence on the development of basic values of an individual. The paper proves the thesis that the experience gained by manifestations of violence in childhood is not negative, whereas it will be the basis for its prevention or overcoming in adulthood.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.tnpu.edu.ua/handle/123456789/8117
Располагается в коллекциях:Дитинство без насилля: суспільство, школа і сім'я на захисті прав дітей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Byk.pdf293,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.